# Responsabilizari

Ultima Actualizare : Mai 2018 … 

Responsabilitatea legata de Afiliere

Unele dintre secțiunile acestui site vă vor permite să achiziționați diferite produse și servicii online oferite de alți comercianți și nu de noi. Unele dintre legăturile pe care le postăm pe site-ul nostru sunt „link-uri de afiliere”. Aceasta înseamnă că dacă faceți clic pe link și cumpărați articolul, vom primi un comision de afiliere. *
Nu suntem responsabili pentru calitatea, precizia, oportunitatea, fiabilitatea sau orice alt aspect al acestor produse și servicii. În plus, un comerciant va avea probabil practici de confidențialitate și de colectare a datelor care sunt diferite de cele ale noastre. Dacă faceți o achiziție de la un comerciant de pe site-ul lor sau de pe un site la care am trimis un link, informațiile obținute în timpul vizitei dvs. la magazinul sau site-ul online al comerciantului și informațiile pe care le oferiți ca parte a tranzacției, cum ar fi: numele dvs., adresa de e-mail, adresa stradală, numărul de telefon și numărul cărții de credit, pot fi colectate atat de comerciant cat și de noi. Pentru mai multe informații despre comerciant, magazinul online, politicile sale de confidențialitate și/sau orice termeni și condiții suplimentare care se pot aplica, vizitați site-ul respectivului comerciant și faceți clic pe legăturile sale de informații sau contactați direct comerciantul. Ne disculpati pe noi și pe afiliații noștri de orice daune pe care le suporți și sunteți de acord să nu faceți nicio reclamație împotriva lor sau a noastra  ca urmare a cumpărarii sau folosirii oricăror produse sau servicii puse la dispoziție de terți prin intermediul site-ului nostru. Participarea dvs., corespondența sau relațiile comerciale cu orice terță parte găsită pe sau prin intermediul site-ului nostru, cu privire la plata și livrarea anumitor bunuri și servicii, precum și orice alți termeni, condiții, reprezentări sau garanții asociate acestor tranzacții se realizeaza numai între dvs. si respectiva parte. Sunteți de acord că nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru nicio pierdere, prejudiciu sau orice altă chestiune de orice natură cauzată ca rezultat al oricărei tranzacții cu terțe părți.* Dezvăluit în conformitate cu Comisia Federală pentru Comerț 16 CFR, Partea 255: „Ghiduri cu privire la utilizarea de avize și mărturii în publicitate.”

Responsabilitatea fata de Castiguri/Profituri

Utilizarea de catre dvs. a mirelalucia.com („site-ul”) este pe propriul dvs. risc. Vizitand acest site, acceptati, sunteti de acord si intelegeti ca sunteti singurul raspunzator pentru propriul dumneavoastra progres si orice rezultat pe care il puteti obtine sau nu in baza informatiilor pe care le oferim pe acest site. Înțelegeți că nu oferim declarații, garanții sau garanții verbale sau în scris cu privire la câștigurile dvs., profitul companiei, performanța de marketing, creșterea publicului sau orice rezultate de orice fel. Numai dvs. sunteți responsabili pentru toate acțiunile pe care le luați și rezultatele de pe urma acestora. Sunteți de acord că rezultatele dvs. depind de diverși factori, inclusiv, dar fără a se limita la abilități, cunoștințe,  dăruire, experiență de afaceri și finanțe și în niciun fel nu depind de orice informații sau produse pe care vi le furnizăm pe acest site. Înțelegeți, de asemenea, că orice mărturii sau recomandări (aici „Opinii”) oferite de către clienții sau publicul nostru prezentate pe acest site sau prin produsele, programele, alte site-uri web, conținut, pagini de destinație, pagini de vânzări sau oferte, sunt doar opiniile persoanelor si ele nu au fost evaluate faptic sau științific de către noi sau dovedite de alții. În mod similar, orice informație conținută pe acest site și pe celelalte site-uri web, programe, conținut și oferte este doar opinia noastră și deci nu prezentăm garanții de orice fel.

Comentarii

Formular contact

Nu suntem prin preajma acum, dar ne poti trimite un e-mail si revenim noi cu raspunsul in cel mai scurt timp posibil.