YOU019 – Calatoria unui vis – Interviu cu Irina Mihaela Vasilescu
Calatoria unui vis

 
 
00:00 /
 
1X
 

Drumul catre un vis implinit in antreprenoriat este o calatorie frumoasa, pe alocuri tumultoasa, plina de momente de AHA si momente de reflectie.

Este important sa visam mare si sa avem vise din ce in ce mai indraznete? Este foarte important. Ne este usor sa ajungem acolo unde ne-am propus? Cu siguranta raspunsul este NU , nu este usor sa ne implinim visele, insa calatoria catre ele este atat de frumoasa inca merita impartasita si altora.

                Cu siguranta avem ce invata de la cei ce au facut deja pasul cu curaj si cu succes in lumea antreprenoriatului romanesc . Ei sunt o inspiratie pentru noi si un exemplu de urmat

Puncte esentiale de retinut din acest episod:

  • Cine este astazi Irina Vasilescu?
  • Punctele forte si punctele slabe ale Irinei
  • Sfaturi antreprenoriale marca Irina Vasilescu
  • Si multe, multe altele!

Linkuri importante mentionate in acest episod:

Iti multumesc ca ne asculti! Sunt atat de multe alte podcasturi in lumea asta pe care le-ai fi putut asculta astazi, dar tu m-ai ales pe mine si iti sunt recunoscatoare pentru asta. daca ti-a placut episodul de astazi, te rog da-i Share folosind butoanele de social media pe care le vezi in partea de sus sau de jos ale acestui post.

In final, iti reamintesc de optiunea de RSS prin care te poti abona pentru a primi notificari ori de cate ori apare un now episod in serie!

Daca nu stii cum sa te abonezi la un podcast, urmareste turorialul video „Cum sa urmaresc o serie de podcasturi utilizand RSS feed Reader?”

Comentarii

Formular contact

Nu suntem prin preajma acum, dar ne poti trimite un e-mail si revenim noi cu raspunsul in cel mai scurt timp posibil.