Florin Rosoga: Un PODCAST despre PODCAST
Trafic site

 
 
00:00 / 25:55
 
1X
 

Florin Rosoga este unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati podcasteri din Romania. Am putea spune ca se afla printre pionierii acestui mod modern de promovare a brandului personal.

Cum despre podcast, lumea stie prea putine lucruri, m-am gandit sa initiez o serie de emisiuni dedicate lui si cu cine altcineva as fi putut incepe aceasta serie, daca nu chiar cu Florin in persoana.

Asculta si alte interviuri podcast cu reprezentanti de marca ai antreprenoriatului romanesc precum:

                Cu siguranta avem ce invata de la oameni precum Florin Rosoga. Ei au facut deja pasul cu curaj si cu succes in lumea antreprenoriatului romanesc. Ei sunt o inspiratie pentru noi toti si merita sa ascultam ce au de spus

Puncte esentiale de retinut din interviul cu Florin Rosoga

  • Importanta podcastului ca instrument de busienss
  • Strategii de podcast
  • Structura podcast
  • Si multe, multe altele!

Linkuri importante mentionate in acest episod

Multumesc ca m-ai ascultat! Afla mai multe despre ce este un podcast si de ce este el unul din cele mai importante instrumente de dezvoltare a afacerii tale

Exista foarte multe podcasturi ce au fost publicate astazi, dar tu ai ales sa il asculti pe al meu.  Iti sunt profund  recunoscatoare pentru asta. Daca ti-a placut acest episod, atunci da-i SHARE utilizand butoanele social media din acesta pagina.

In utimul rand dar nu ultimul lucru, Inscrie-te GRATUIT la YOUBRANDemy FM si primeste notificare ori de cate ori apare un nou episod.

Sunt atat de multe alte podcasturi in lumea asta pe care le-ai fi putut asculta astazi, dar tu m-ai ales pe mine si iti sunt recunoscatoare pentru asta. daca ti-a placut episodul de astazi, te rog da-i Share folosind butoanele de social media pe care le vezi in partea de sus sau de jos ale acestui post.

In final, iti reamintesc de optiunea de RSS prin care te poti abona pentru a primi notificari ori de cate ori apare un now episod in serie!

Daca nu stii cum sa te abonezi la un podcast, urmareste turorialul video „Cum sa urmaresc o serie de podcasturi utilizand RSS feed Reader?”

Comentarii

Formular contact

Nu suntem prin preajma acum, dar ne poti trimite un e-mail si revenim noi cu raspunsul in cel mai scurt timp posibil.