Bianca Tudor: Calatoria unui Vis-YOU001
Calatoria unui vis

 
 
00:00 / 23:23
 
1X
 

 In acest episod stam de vorba cu Bianca Tudor, o antreprenoare militanta in favoarea antreprenoriatului feminin.. Bianca deruleaza multe proiecte legate de cresterea constientizarii importantei rolului femeii in antreprenoriat. Despre acest vis al ei si nu numai, am stat astazi la un pahar de vorba online.

Acest interviu face parte din  seria de interviuri dedicate proiectului „1000 de Vise Romanesti de Succes”. De ce acest proiect?

  • Pentru ca avem nevoie de exemple romanesti de urmat;
  • Pentru ca multi dintre noi au impresia ca cele 15+1 repere ale succesului sunt doar o inventie americaneasca;
  • Pentru ca este important sa visam mare si sa avem vise din ce in ce mai indraznet;
  • Pentru ca … si atat;

Asculta si alte interviuri podcast cu reprezentante de marca ale antreprenoriatului feminin precum:

                Cu siguranta avem ce invata de la oameni precum Bianca Tudor. Ei au facut deja pasul cu curaj si cu succes in lumea antreprenoriatului romanesc. Ei sunt o inspiratie pentru noi toti si merita sa ascultam ce au de spus

Puncte esentiale de retinut din interviul cu Bianca Tudor

  • Cine este astazi Bianca Tudor?
  • Importanta parteneriatelor;
  • Puncte forte puncte slabe;
  • Elite – un concept antreprenorial dedicat prioritar femeilor;
  • Si multe, multe altele!

Linkuri Importante mentionate in acest episod

Multumesc ca m-ai ascultat! Afla mai multe despre ce este un podcast si cum iti este el de folos in afacerea ta

Exista foarte multe podcasturi ce au fost publicate astazi, dar tu ai ales sa il asculti pe al meu.  Iti sunt profund  recunoscatoare pentru asta. Daca ti-a placut acest episod, atunci da-i SHARE utilizand butoanele social media din acesta pagina.

In utimul rand dar nu ultimul lucru, Inscrie-te GRATUIT la YOUBRANDemy FM si primeste notificare ori de cate ori apare un nou episod.

Sunt atat de multe alte podcasturi in lumea asta pe care le-ai fi putut asculta astazi, dar tu m-ai ales pe mine si iti sunt recunoscatoare pentru asta. daca ti-a placut episodul de astazi, te rog da-i Share folosind butoanele de social media pe care le vezi in partea de sus sau de jos ale acestui post.

In final, iti reamintesc de optiunea de RSS prin care te poti abona pentru a primi notificari ori de cate ori apare un now episod in serie!

Daca nu stii cum sa te abonezi la un podcast, urmareste turorialul video „Cum sa urmaresc o serie de podcasturi utilizand RSS feed Reader?”

Comentarii

Formular contact

Nu suntem prin preajma acum, dar ne poti trimite un e-mail si revenim noi cu raspunsul in cel mai scurt timp posibil.