Nume Domeniu: Nume Personal sau Nume afacere?
Creare site

 
 
00:00 / 8:51
 
1X
 

Membrii Comunitatii YOUBRANdemy  aduc mereu in discutie diverse problematici legate de construirea afacerilor lor. Dintre ele, una iese in evidenta prin frecventa cu care este adresata, si anume: Ce nume domeniu sa achizitionez? Numele meu sau un nume de firma?

Alegerea corecta a numelui unui domeniu este o decizie de business foarte importanta. Odata alegerea facuta, se trece  la construirea site-ului, la construirea si dezvoltarea brandului personal sau al brandului de firma. Nimeni nu isi doreste sa ia o astfel de decizie gresita si sa construiasca in directii care mai tarziu sa se dovedeasca a fi total eronate.

In acest episod iti vorbesc despre cea mai buna strategie de alegere a unui nume domeniu pentru afacerea ta. Nu uit sa mentionez nici cele cateva preconceptii existente atunci cand este vorba de construirea propriului brand personal.

Vorbesc de asemenea despre factorii importanti implicati in alegerea propriului nume sau un nume de produs. Punctez suplimentar  si de ce persoana din spatele siteului conteaza mai mult decat continutul siteului in sine.

Pana la urma, cel mai bun mod prin care audienta isi poate aminti cine esti si cu ce se ocupa siteul tau de succes, este dat de ceea ce faci tu pentru brandul personal, de modul in care ii servesti si le aduci valoare oamenilor, si nu de ce nume domeniu ai ales.

Acest episod este scurt, asa ca ia repede o foaie de hartie si noteaza elementele importante! Auditie placuta!

Puncte esentiale de retinut atunci cand alegem un  nume domeniu:

  • De ce credem ca exista o limita atunci cand operam o afacere sub numele propriu;
  • De ce nu ai nevoie neaparat de un nume domeniu care sa iasa in fata;
  • Care sunt cateva intrebari pe care ar fi bine sa ti le adresezi inainte de a decide ce nume sa achizitionezi;
  • Multe, multe altele!

Linkuri importante & Mentiuni facute in acest Episod:

Multumesc ca m-ai ascultat! Afla mai multe despre ce este un podcast si cum iti este el de folos in afacerea ta

Exista foarte multe podcasturi ce au fost publicate astazi, dar tu ai ales sa il asculti pe al meu.  Iti sunt profund  recunoscatoare pentru asta. Daca ti-a placut acest episod, atunci da-i SHARE utilizand butoanele social media din acesta pagina.

In utimul rand dar nu ultimul lucru, Inscrie-te GRATUIT la YOUBRANDemy FM si primeste notificare ori de cate ori apare un nou episod.

 

Comentarii

Formular contact

Nu suntem prin preajma acum, dar ne poti trimite un e-mail si revenim noi cu raspunsul in cel mai scurt timp posibil.